Contact

Geboren in ’82, lid van de laatste generatie die niet tot de digital natives behoort. De basis voor mijn kennis was en is een gezonde – hoewel de meningen hierover verdeeld zijn – interesse voor alles wat nog maar ruikt naar IT.
Ik ben hoofdzakelijk leerkracht en hoewel mijn opdracht van jaar tot jaar wisselt, beschouw ik Nederlands, ICT en de economische vakken tot mijn basislessenpakket. Daarnaast ben ik ook ICT-medewerker en tracht ik me vooral te richten op het pedagogische en didactische en het oplossen van eventuele vraagstukken.

In september 2012 voerde het Sint-Pieterscollege en de Sint-Jozefshandelsschool in Blankenberge een 1:1 implementatie van de iPad in. Het werd onmiddellijk duidelijk: een tablet in de les is een openbaring voor het lesgeven. Eindeloze mogelijkheden dienen zich aan. Te veel om voor mijzelf te houden.

Deze blog wil een aanvulling enerzijds en een reflectie anderzijds zijn. Een aanvulling, omdat ik alle zaken die in mijn ogen nuttig zijn, via deze weg met andere wil delen. Een reflectie, omdat dit een manier is om na te denken over het lesgeven in een digitale omgeving én omdat iedereen op deze manier de kans krijgt met mijn in discussie te gaan.

Kristof Brodeoux


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s